Babagan Kita

Bahan fungsional Shanghai Langyi Co., Ltd.

Minangka perusahaan jinis pertumbuhan teknologi tinggi, Langyi fokus ing solusi solusi aditif fungsional khusus kanggo bahan polimer adhedhasar ester, lan terus-terusan nyedhiyakake layanan diferensiasi fungsional siklus urip kanggo para pelanggan ing rantai industri polimer adhedhasar ester. Perusahaan iki duwe 10 penemuan resmi paten, lan aplikasi luwih saka 20 paten. Wis entuk telung babak modal usaha sing kondhang. Wis menang sawetara gelar kehormatan kayata "Shanghai Advanced Private Enterprise", "Shanghai High-tech Enterprise" lan "Shanghai Specialised New Small and Medium Enterprise".

Kauntungan

  • The product series of HyMax® CA is a novel, non-toxic waterborne polycarbodiimide crosslinking agent with long potlife.

    Produk

    Seri produk HyMax® CA yaiku agen silang liyane, non-beracun saka polikarbodiimida, banyu umbi dawa.
  • The company has 10 authorized invention patents, and is applying for more than 20 patents.

    Inovasi

    Perusahaan duwe 10 paten penemuan resmi, lan nglamar luwih saka 20 paten.
  • More than 10% annual revenue has been invested in research and development to build a strong innovative R&D team.

    Tim

    Luwih saka 10% penghasilan tahunan wis diinvestasikan ing riset lan pangembangan kanggo mbangun tim R&D inovatif sing kuat.

Produk Paling Anyar