Babagan kita

023

Shanghai langyi functional material Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, kanthi fokus nyedhiyakake solusi aditif fungsional khusus kanggo bahan polimer adhedhasar ester, lan terus-terusan nyedhiyakake layanan diferensiasi fungsional siklus urip kanggo para pelanggan ing rantai industri polimer adhedhasar ester.

Langyi njupuk "inovasi teknis" minangka pondasi pangembangan perusahaan, nyengkuyung inovasi komprehensif multi-disiplin. Bebarengan karo universitas terkenal kayata universitas fudan lan universitas donghua, luwih saka 10% penghasilan tahunan langyi wis diinvestasikan ing riset lan pangembangan kanggo mbangun tim R&D inovatif sing kuat, luwih saka 85% anggota sing duwe gelar sarjana utawa luwih dhuwur. Kajaba iku, luwih saka 80% anggota R&D inti duwe gelar doktoral utawa master. Perusahaan duwe 11 paten penemuan sing sah, lan nglamar luwih saka 20 paten.

Seri Produk

Produk utamane kalebu 5 seri: Agen penghubung banyu-karbohidrat ramah lingkungan HyMax® CA, aditif anti-hidrolisis HyMax® novel, AntibacMaxTM aditif antibakteri lan anti-virus ion logam anorganik, AntibariMaxTM bahan penghalang inframerah, AntistaMaxTM aditif antistatic tumindak dawa.

Visi Kita

03

MATERI BARU

Gawe luwih apik

URIP BARU.

Misi Kita

Kasedhiya Solusi INOVOVIF tumrap mitra mitra industri liwat materi fungsional khusus lan kanggo mrodhuksi harmoni sosial lan kemajuan sipil manungsa

04

Kehormatan lan Kualifikasi

101

Perusahaan Teknologi Tinggi Anyar

102

Proyek transformasi Prestasi Teknologi Tinggi Shanghai

103

Shanghai Top 100 proyek kanggo transformasi Prestasi Anyar lan Teknologi Tinggi

104

Shanghai Advanced Enterprise

105

Perusahaan pribadi maju Shanghai

106

Tim sing apik banget ing Kabupaten Songjiang

107

Perusahaan demonstrasi Paten Distrik Songjiang

100

Hadiah kaping telu Kemajuan Ilmu lan Teknologi Kabupaten Songjiang, Shanghai

06

Sertifikasi sistem manajemen mutu

Tim Kita

010

Dalan Tentara Abang sing Ditambah - Balai Peringatan Revolusi Nanhu

011

Bangunan tim ing pantai Qingdao

012

Rawuh ing Pameran K 2019 ing Jerman

013

Rawuh ing Pameran Cat 2019

Basis Pabrik

014

Dhasar Shanghai

015

Dhasar Shangdong

016

Laboratorium pangkalan