Masterbatch electret antibakteri

Katrangan singkat:

Elektroda minangka bahan dielektrik sing duwe fungsi panyimpenan jangka panjang lan ngeculake ion negatif. Ngisi daya sing disimpen bisa nambah adsorpsi elektrostatik topeng lan sterilisasi ion negatif, kanthi efektif ngalangi busa, bledug, bakteri lan aerosol ing ngisor mikron. Agen antibakteri ion perak minangka jinis aditif anti-bakterial efisiensi energi tinggi, sing duweni efek bakterisida apik ing Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, pseudomonas aeruginosa, lsp, lan uga duwe efek hambat sing apik ing macem-macem jinis jamur lan virus sing ngemot kapsul protein.


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk

Mp203-ly95 leleh antibakteri lan nyemprotake masterbatch elektret njupuk leleh lan nyemprotake polipropilena minangka bahan dhasar, nggunakake peralatan ekstrusi campuran super campuran lan khusus, saéngga bahan tambah nano elektret lan ion antibakteri ion salaka rata-rata disebar ing leleh lan nyemprotake bahan dasar polipropilen. Produk iki bisa nambah kerapatan lan jerone jebakan jebakan ing kain non-anyaman nyemprot, ngeculake ion negatif lan muatan panyimpenan kanthi efektif, lan ningkatake efisiensi filtrasi kain semprotan lebur lan kinerja resistensi kelembapan lan atenuasi elektrostatik panas. Kajaba iku, produk iki nambah fungsi anyar anti-bakteri lan anti-virus kanggo nyemprotake kain sing ora ditenun, sing nambah keamanan topeng. 

Fitur produk

■ Efek elektropole sing apik bisa nambah kepadatan muatan elektrostatik lan mbantu ngliwati tes 95;
1. Kinerja statis jangka panjang, nganti 3 taun.
■ Sterilisasi awake dhewe
1. duweni efek bakteri sing apik tumrap Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, Pseudomonas aeruginosa, lsp;
2. Efek penghambat sing apik kanggo jamur lan virus liyane.
■ kanthi kinerja pangolahan sing apik
1. Aditif level nano ora pasang bolongan, lan prosese stabil
2. Ora prelu nambah peralatan anyar, ora prelu nyetel proses produksi non-anyaman semprotan leleh sing wis ana;
3. Ora mengaruhi siklus reresik normal lan umur layanan spinneret.
■ Aman, sehat lan ora stimulasi
■ Ora tahan obat
■ Sipat antibakteri sing tahan lama

Parameter produk

Model Produk

MP203-LY95

Name

leleh antibakteri lan nyemprotake masterbatch elektret

Antibakteri

bahan aktif

Ion perak

bahan dhasar

PP

akaton

Partikel putih

Konten agen antibakteri ing masterbatch

20 ± 0,5%

indeks lebur

1500g / 10min

kekuwatan tarik

32MPa

perpanjangan nalika istirahat

33%

isi lembab

800ppm

Properti Antibakteri

Tingkat bakteri E. coli≥99%

Efisiensi Filtrasi Bakteri (staphylococcus aureus)

≥95%

Perbandingan sifat produk sadurunge lan sawise perawatan elektret lan antibakteri

 

Filter-filter

Properti

Ora ana perawatan khusus

35%

Prabawa difusi coklat

Tabrakan inersia
ngatasi gravitasi
adsorpsi elektrostatik

Sawise perawatan elektret lan antibakteri

> 95%

Tambahake kepadatan daya serat

njaga kinerja statis nganti suwe

kanthi efektif nyekel tetesan, bledug, bakteri, aerosol, lsp.

sifat antimikroba awake

 

Antibacterial electret masterbatch0101

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita