Serat bakteri

Katrangan singkat:

AntibacMaxTMserat antibakteri digawe kanthi nambahake bubuk deodorizer antibakteri ing grade nanometer kanthi bebas sajrone muter. Powder dikembangake lan diproduksi dening perusahaan kami. Kain utawa kain sing ora ditenun digawe saka serat antibakteri iki duweni efek antibakteri sing aman lan tahan lama lan fungsi deodorisasi sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

■ Aman, sehat lan tanpa gangguan
■ Properti antibakteri sing tahan lama, resistensi ngumbah kelas 3A lan antibakteri
■ Ora tahan obat
■ Fungsi panyerapan lembab lan kringet sing apik banget, permeabilitas udara sing apik
■ Efisiensi energi tinggi sifat antibakteri lan anti-jamur lan efek bau
Nduweni sifat antibakteri kanthi efisiensi energi dhuwur lan efek anti-jamur lan deodorisasi, lan efek bakterisida apik ing Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, pseudomonas aeruginosa lan sapanunggalane, lan uga nduweni efek deodorisasi sing apik.

Parameter produk

Akutems

spesifikasi

Penampilan

Serat putih

isi bahan aktif antibakteri

0,8% -1,5%

spesifikasi

2D * 38mm

CV kekuwatan patah

≥2.0g / d

Elongation nalika istirahat

(50 ± 10)%

dawane

38 ± 2.5mm

tingkat antibakteri

≥99%

Aplikasi produk

AntibacMaxTM serat antibakteri bisa digunakake kanggo kain antibakteri, kain non-anyaman antibakteri, sandhangan antibakteri (jeroan, kaos kaki, kaos, blus, klambi medis, seragam, klambi, klambi renang, lsp), sprei antibakteri (sprei, sprei, lsp) , pasokan saben dinten antibakteri (masker, sarung tangan, topi, sapu tangan, andhuk, kain lap, tirai, karpet, lsp)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk