Kain semprotan leleh bakteri

Katrangan singkat:

Sempur lebur minangka bahan inti kanggo produksi topeng protèktif lan macem-macem produk filtrasi lan produk isolasi. Iki dibentuk kanthi distribusi acak serat polipropilena 0,5-10,0 m kanthi porositas tinggi (-75%). Nduwe filter, tameng, insulasi lan serap minyak sing apik. Efisiensi filtrasi kain penyemprotan leleh biasa bisa nganti 35%, lan kain penyemprotan lebur sawise perawatan elektret bisa nganti luwih saka 95%.

AntibacMaxTM kain penyemprotan leleh antibakteri ngenalake spektrum luas ion-ion anti-virus spektrum luas kanthi ion nyemprot konvensional, mateni bakteri lan virus sing kejepit ing situ, nambah fungsi proteksi lan keamanan kain penyemprotan lebur.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

■ Efek nyaring sing apik
Sawise perawatan elektret, efisiensi filtrasi bakteri luwih dhuwur tinimbang 95%.
Kinerja statis jangka panjang, nganti 3 taun.
■ Kinerja mandhiri
duwe efek bakterisida apik ing escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, pseudomonas aeruginosa.
Iki uga duwe efek hambat sing apik tumrap jamur lan virus liyane.
■ Sipat antibakteri sing tahan lama
■ Ora tahan obat
■ Aman, sehat lan tanpa gangguan

Parameter produk

Model Produk

MP203-LYB90

Produk jeneng

kain nyemprot antibakteri

bahan aktif antibakteri

Ion perak, ion seng

Penampilan

Putih, permukaan alus, ora ana reregetan, ora ana bolongan

Bobot dhasar

25g / m2

Jembar

175 mm

BFE (Staphylococcus aureus)

95%

Sipat antibakteri

Tingkat antibakteri E. coli 99%

Antibacterial-melt-spray-cloth2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk