Kain nonwoven antibakteri

Katrangan singkat:

Produk kain non-anyaman antibakteri hidrofilik fungsional nggunakake teknologi material anyar —— teknologi komposit serat pendek polipropilena lan teknologi antibakteri, kanggo ngatasi penolakan banyu lan ora bisa desinfeksi bahan sing ora ditenun.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

tingkat antibakteri

nyerep banyu

Kacepetan hidrilik

Diameter serat seragam

99,99%

900% (15g)

Kurang saka 1,4S

Suda saka 3.0D dadi 1.7D

Nilai antistatis

Lelembut transversal

ekstensi

10,5 ohm

13,4mN

Elongasi transversal lan longitudinal ≥80% (10g)

antibacterial nonwoven cloth1
antibacterial nonwoven cloth2
antibacterial nonwoven cloth3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita