FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sing diarani antibakteri? Apa mekanisme tumindak agen antibakteri?

antibacterial agent

Antibakteri minangka istilah umum, kalebu sterilisasi, sterilisasi, disinfeksi, bakteriostasis, jamur, korosi, lan liya-liyane. Proses mateni bakteri kanthi cara kimia utawa fisik utawa ngalangi tuwuh, reproduksi lan kegiyatan bakteri diarani sterilisasi lan bakteriostasis.

Ing taun 1960-an, masarakat umume nggunakake agen antibakteri organik kanggo ngasilake tekstil antibakteri. Kanthi pangembangan agen antibakteri anorganik sing sukses ing taun 1984, pagawean pungkasan bakteri wis dikembangake kanthi cepet, nggawe agen antibakteri ora mung digunakake ing serat lan tekstil, nanging uga digunakake ing plastik, bahan bangunan lan produk liyane.
Ing abad kaping 21, kanthi tekane masarakat sing wis tuwa, jumlah wong tuwa sing wis kasur lan para sanitarians omah saya mundhak kanthi bertahap, lan panjaluk produk perawatan tuwa kanggo nyegah kasur uga saya tambah.

Amarga pangowahan saka masarakat sing duwe orientasi produksi dadi masarakat sing duwe orientasi urip, mula bakal dadi topik sing penting ing tembe mburine kanggo ngembangake lan riset produk sing nguntungake kesehatan manungsa lan lingkungan bumi.

Saiki, ana telung mekanisme antibakteri utama antimikroba: pelepasan kontrol, prinsip regeneratif lan efek penghalang utawa pamblokiran.

Aplikasi antimikroba sing cocog saiki yaiku babagan keamanan lan kenyamanan aplikasi, uga daya tahan kinerja. Kanthi ningkatake kesadharan masyarakat babagan perlindungan lingkungan, agen antimikroba alami saya akeh perhatian, kayata kitosan lan kitin, lsp. Nanging, agen antimikroba alami duwe kekurangan resistensi panas lan daya tahan antibakteri sing nyata. Sanajan antimikroba organik digunakake kanthi akeh, bisa uga ana cacat tahan panas, pelepasan keamanan, resistensi obat lan liya-liyane. Agen antibakteri anorganik minangka jinis agen antibakteri sing digunakake luwih akeh ing pasar, teknologi luwih dewasa, lan duwe kaluwihan nyata ing resistensi panas, keamanan, kinerja jangka panjang lan aspek liyane, prospek aplikasi pasar sing apik banget.

Shanghai Langyi Functional Materials Co., Ltd. fokus ing panyediaan solusi aditif fungsional khusus kanggo bahan polimer adhedhasar ester, lan terus nyedhiyakake layanan dibedakake fungsional sajrone siklus urip kanggo pelanggan rantai industri polimer adhedhasar ester. Kita wis ngembangake AntibacMax kanthi mandiri®, agen antibakteri ion logam anorganik, kanggo nanggepi tren pasar lan panjaluk pelanggan anyar. AntibacMax®bisa ngeculake ion perak, seng, tembaga, lan antibakteri liyane kanthi lestari, lan duwe efek bakteriostatik sing apik tumrap jamur biologis spektrum sing wiyar. Ngenani inti filsafat tradisional Tionghoa - "kesatuan nurani, ilmu lan praktik", perusahaan nyedhiyakake produk, layanan, lan menehi umpan balik nilai kanggo pelanggan, karyawan, pemegang saham, masarakat lan pemangku kepentingan liyane.

Sepira sampeyan ngerti babagan antimikroba anorganik?

Ing taun-taun pungkasan, ana tren kedadeyan jahat sing disebabake dening mikroorganisme. Miturut pangerten kita, akeh jinis bakteri sing ana ing jamban, kayata E. coli, Staphylococcus aureus, staphylococcus putih, bacillus subtilis, tetralococcus, lsp. Akeh barang ing omah gampang ngasilake bakteri. Mula, carane nambah masalah iki gumantung karo agen antibakteri.

Ing alam, ana akeh zat kanthi fungsi bakterisida utawa hambat, kayata sawetara senyawa organik karo klompok tartamtu, sawetara bahan logam anorganik lan senyawa, sawetara mineral lan zat alami. Nanging saiki, bahan antibakteri luwih akeh nuduhake bahan sing duwe kemampuan nyandhet utawa mateni bakteri liwat tambahan zat-zat antibakteri tartamtu (sing dikenal minangka agen antibakteri), kayata plastik antibakteri, serat lan bakterial antibakteri, keramik antibakteri, logam antibakteri bahan

antibacterial agent1

I. Prinsip bakteriostasis
A) Mekanisme reaksi kontak ion logam
Reaksi kontak nyebabake kerusakan utawa gangguan fungsi komponen umum mikroorganisme. Nalika ion perak tekan membran mikroorganisme, mula bakal ditarik gaya coulomb saka muatan negatif, lan kanthong perak mlebu ing sel, bereaksi karo klompok -SH, nggawe protein dadi koagulasi lan ngrusak kegiatan sintase.

B) Mekanisme aktivasi katalitik
Sawetara unsur logam tilak bisa ngoksidasi utawa bereaksi karo protein, asam lemak tak jenuh lan glikosida ing sel bakteri, ngrusak struktur normal, lan saengga nggawe dheweke mati utawa ilang kemampuan kanggo berkembang.

C) Mekanisme fiksasi kationik
Bakteri sing duwe muatan negatif kepincut karo kation ing bahan antibakteri, sing mbatesi gerakan bebas lan nyegah katrampilan napas, saengga nyebabake "mati kontak".
D) Mekanisme kerusakan isi sel, enzim, protein lan asam nukleat
Antimikroba reaksi karo RNA lan DNA kanggo nyegah fisi lan reproduksi.

Ngarahake tren pasar lan permintaan pelanggan anyar, Shanghai Langyis Functional Materials Co., Ltd. kanthi mandhiri ngembangake AntibacMax®, agen antibakteri ion logam anorganik. AntibacMax®bisa mbebasake ion perak, seng, tembaga, lan antibakteri liyane kanthi lestari, lan duwe efek antibakteri sing apik tumrap jamur biologis spektrum luas. Dibandhingake karo agen antimikroba organik, AntibacMax® tahan panas sing luwih apik, rilis jangka panjang, stabilitas kimia lan keamanan.

Apa masterbatch plastik antibakteri?

Masterbatch plastik antibakteri minangka bahan antibakteri organik anyar sing dikembangake lan diproduksi dening teknologi khusus. Digunakake ing kabeh jinis produk plastik, ora mbebayani tumrap awak manungsa lan duwe pengaruh antibakteri ing kabeh jinis bakteri lan jamur sing mbebayani.
Sawise cetakan jotosan, cetakan tekanan, cetakan jotosan lan pangolahan liyane, masterbatch plastik antibakteri ngasilake bahan kemasan panganan, persediaan medis, peralatan rumah tangga, bahan dekorasi interior otomotif, persediaan kuartermaster khusus, pasokan bocah lan artikel liyane kanggo panggunaan saben dina lan pasokan industri kanthi fungsi antibakteri .
Resin sing bisa ditrapake: PE, PP, PC, PET, PS, PU, ​​ABS, SAN, TPU, TPE (anti bakteri, anti-ambu, kelembapan, anion, pelindung gelombang mikro, fungsi hamburan infra merah, puteran serat), amunisi khusus.

Masterbatch plastik antibakteri
antibacterial agent2

Fitur: ora ana keracunan ing tutuk, ora ana iritasi ing kulit, ora ana keracunan ing lingkungan; Ora ana hormon lingkungan; Mesthekake efek anti-bakteri, anti-jamur; Kanthi efisiensi dhuwur lan spektrum anti-bakteri, anti-cetakan, kinerja anti-ganggang sing akeh; Efek antibakteri awet; Lampu lan panas sing apik;
Aplikasi: produk elektronik, kabutuhan saben dina, persediaan medis, perlengkapan bocah, suku cadang mobil, bahan kemasan panganan, persediaan kuartermaster khusus, lsp.
Shanghai Langyi Functional Materials Co., Ltd. fokus ing panyediaan solusi aditif fungsional khusus kanggo bahan polimer adhedhasar ester, lan terus nyedhiyakake layanan dibedakake fungsional sajrone siklus urip kanggo pelanggan rantai industri polimer adhedhasar ester. Langyi nganggep "inovasi teknologi" minangka pondhasi pangembangan perusahaan lan nyengkuyung inovasi integrasi multi-disiplin. Kita nandur modal luwih saka 10% saka turnover ing R&D saben taun, lan nggawe tim R&D inovatif kanthi kekuatan teknis sing kuat bebarengan karo Universitas Fudan, Universitas Donghua lan universitas liyane. Kita wis menang akeh judhul kehormatan kayata "Shanghai Advanced Private Enterprise", "Shanghai High-tech Enterprise", "Shanghai Specialized New cilik lan Medium ukuran" lan liya-liyane.

Pengin kerja sama kita?