Warta

  • What is antibacterial non-woven fabric?

    Apa kain non-tenunan antibakteri?

     Epidemi 2020 ora mung mbiasakake masarakat nganggo bahan sing ora ditenun, nanging uga nggawe publik gumun karo aplikasi lan fungsine ing topeng. Nyatane, kain sing ora ditenun minangka bahan protèktif medis lan kesehatan sing umum, lan nduwe aplikasi penting ing topeng, sandhangan pelindung, ...
    Waca liyane
  • Disclosure: How antibacterial materials are produced?

    Pengungkapan: Kepiye cara ngasilake bahan antibakteri?

     Sawise epidemi kasebut, kabeh wong duwe kesadaran babagan antimikroba umume saya tambah. Produk antibiotik enggal katon ing bidang visi masarakat. Inti produk antibakteri ana ing bahan antibakteri! Dadi, kepiye cara ngasilake bahan antibakteri? Langyi New Mate ...
    Waca liyane
  • Antimicrobial phone cases ——a popular application of antibacterial plastic

    Kasus telpon antimikroba - yaiku aplikasi plastik anti-bakteria sing populer

    Urip saben dinane gegandhengan banget karo ponsel. Wong-wong saya akeh gumantung karo ponsel. Bakteri ing ponsel gampang ora digatekake dening masarakat. Miturut survey, 92% ponsel lan 82% pamilik nggawa bakteri ing tangane. Antarane, 25% mobi ...
    Waca liyane
  • Five preparation methods of antibacterial plastics

    Lima cara nyiyapake plastik antibakteri

    Kanthi pangembangan ekonomi sing cepet lan paningkatan standar urip wong sing terus-terusan, masarakat luwih akeh nggatekake lingkungan urip sing kepenak, sehat lan aman. Nanging, asring ana akeh bakteri, cetakan, lan uga virus ing barang kasebut ...
    Waca liyane
  • Service Case | Solve the problem of PET monofilament hydrolysis

    Kasus Layanan | Ngatasi masalah hidrolisis monofilament PET

      【Deskripsi Masalah】 Filter pangatusan sing digunakake ing industri kertas yaiku monofilament PET. Iki digunakake ing suhu dhuwur lan lingkungan sing lembab kanggo wektu sing suwe. Filter PET rawan reaksi hidrolisis. Nambahake agen anti-hidrolisis HyMax® menyang monofilamen PET bisa ngluwihi layanan ...
    Waca liyane
  • What is copper ion antibacterial fiber?

    Apa serat antibakteri ion tembaga?

     Serat antibakteri buatan ditambahake karo agen antibakteri ion logam wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan. Iki nduweni ciri keamanan sing dhuwur lan ora tahan resisten obat, utamane tahan panas banget lan stabilitas kimia, lan wis akeh digunakake ing serat lan lapangan liyane ....
    Waca liyane
  • How to produce silver antimicrobial fabric?

    Kepiye cara ngasilake kain antimikroba perak?

    Kain antimikroba perak minangka jinis serat fungsional anyar kanthi sifat antimikroba. Ana rong cara kanggo ngasilake kain antimikroba perak. Salah sawijining cara yaiku nambah agen antibakteri ion perak ing permukaan kain, lan cara liyane yaiku nambah ...
    Waca liyane
  • How did the ancients use silver and copper to prevent bacteria?

    Kepiye cara kuna nggunakake perak lan tembaga kanggo nyegah bakteri?

    Ing jaman kuna, kesadharan masarakat babagan sanitasi lingkungan cukup ringkih, lan kaprigelan kanggo nyegah lan diagnosa penyakit sithik banget. Maneka warna penyakit sing disebabake amarga infeksi bakteri, kayata kolera, tuberkulosis, lan disentri. Wong nalika semana durung ngerti apa ...
    Waca liyane
  • Epidemic recurrence, Langyi’s silver ion antibacterial black technology upgrades mask protection

    Kambuh Epidemik, teknologi ireng antibakteri ion perak Langyi nganyari perlindungan topeng

    Bubar iki, epidemi mahkota anyar nuduhake tren kambuh ing China. Nalika pamrentah lokal wiwit ngiyatake pencegahan lan pengendalian epidemi kasebut, masarakat nggawe perhatian kanggo nglindhungi dhewe. Nganggo topeng minangka perlindungan paling dhasar nalika metu. Topeng wis dadi ...
    Waca liyane
  • Why can silver ion have a lasting antibacterial effect?

    Napa ion perak bisa duwe efek antibakteri sing tetep?

    Nalika atom perak ilang siji utawa luwih elektron, banjur dadi ion perak. Ion perak umume duwe telung negara valence: Ag +, Ag2 + lan Ag3 +. Ion perak duwe sifat oksidasi kuat lan digunakake minangka obat, kaya sing kacathet ing farmakopoeia modern. Ana papat obat sing ngemot ion perak ...
    Waca liyane
  • Anti-hydrolysis solution of Polyester (PET PBT)

    Larutan anti-hidrolisis Polyester (PET PBT)

    Poliuretan minangka salah sawijining jinis bahan polimer kanthi sifat khusus. Nggabungake karakteristik kinerja macem-macem bahan wiwit saka plastik, elastomer nganti lapisan, kayata sawetara atose, kekuatan dhuwur, resistensi aus, nyerep geter sing apik, resistensi radiasi, lan Air pe ...
    Waca liyane
  • Function of anti-hydrolysis agent

    Fungsi agen anti hidrolisis

    Kelembapan mengaruhi macem-macem sifat polimer. Gel silika, gel silika sing diowahi, utawa isosianat bakal cepet reaksi banyu. Mula, nambah scavenger lembab (Moisture Scavenger) sajrone disimpen kanggo njaga stabilitas bahan baku. Kanggo polimer sing atos lan dicetak, ...
    Waca liyane