Agen antibakteri ion perak

Katrangan singkat:

Agen antibakteri ion perak perak AntibacMax - produk antibakteri ion perak sing aman sing ngemot ukuran partikel sing beda-beda, kanthi kaca lan fosfat zirconium minangka operator lan ion perak minangka komponen antibakteri sing aman lan efisien.
Ion perak aman lan ora mbebayani tumrap awak manungsa. Iki nduweni efek antibakteri spektrum sing wiyar kanthi ngganggu lan ngrusak protein ing bakteri, lan uga duwe efek hambat sing apik ing macem-macem jamur sing ngemot kapsul protein.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

■ Aman, sehat lan ora stimulasi
■ Sipat antibakteri sing tahan lama
■ Ora tahan obat
■ tahan panas banget lan stabilitas kimia
■ Kinerja pangolahan sing apik, disebar kanthi merata ing bahan polimer;
■ Properti antibakteri sing apik banget lan cepet, kanthi efek antibakteri sing apik banget marang Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, Pseudomonas aeruginosa, lsp.

Parameter produk

Model Produk

B130

B101

P203

C201

Pembawa

gelas

gelas

fosfat zirconium

fosfat zirconium

Antibakteri

bahan aktif

Ion perak

Ion perak

Ion perak

Ion perak

Ukuran partikel

D98 = 30 ± 2μm

D99 = 1 ± 0,2μm

D50: 600 ~ 900nm

D50: 400 ~ 500nm

Akaton

Bubuk putih

Bubuk putih

Bubuk putih

Bubuk putih

Tahan suhu

600 ℃

600 ℃

1300

1300

Taplikasi ypical

Kabeh jinis produk plastik

Serat, film, cat Serat, kain sing ora dirajut, lapisan

Serat, kain sing ora dirajut, lapisan

Properti bakteri

MIC minangka konsentrasi minimum agen antibakteri sing dibutuhake kanggo nyegah divisi lan reproduksi bakteri. Nurunake nilai MIC, efek antibakteri luwih apik tumrap bakteri.

MIC (metode dilebokake AGAR) kanggo macem-macem mikroorganisme (Unit): μg / ml

Galur eksperimen

Cwatake

Agen antibakteri ion perak (operator kaca)

E. coli 0157

Keracunan panganan

500

E. coli

Polusi banyu panganan lan omben-omben

500

Staphylococcus aureus

Sepsis, keracunan panganan

500

Salmonella

Demam tipus, keracunan panganan

500

Candida

Ragi patogenik kandidiasis

1000

Aspergillus

Cetakan lingkungan omah

1000

Efek jangka panjang agen antibakteri ion perak

Sipat antibakteri agen antibakteri ion perak P203 ing serat PET

PET conto serat

Bakteri nomer

regane logaritma

Wiwitan

sawise 18h

Sampel sing ora dicuci

3 * 104

2 * 102

2.3

Sampel sawise 50 wisuh

3 * 104

4 * 104

4.6

Sampel kosong

3 * 104

2 * 107

7.3

Cathetan: Galur sing dideteksi yaiku Staphylococcus aureus.

Biosafety agen antibakteri ion perak

Asil tes biosafet AntibacMax

Item tes

B130

P203

C201

Toksisitas transoral akut (tikus ICR)

> 5000mg / kg

Ketoksikan

> 5000mg / kg

Ketoksikan

> 5000mg / kg

Ketoksikan

Iritasi kulit kaping pirang-pirang (kelinci Selandia Baru)

Nonirritant

Nonirritant

Nonirritant

Iritasi mata akut (kelinci Selandia Baru)

Nonirritant

Nonirritant

Nonirritant

Edisi 2002 saka aturan teknik disinfeksi

Aplikasi produk

Agen antibakteri ion AntibacMax perak bisa digunakake ing plastik, karet, lapisan, elastomer, serat, kain sing ora ditenun, piring, pipa, keramik lan wilayah liyane sing butuh efek antibakteri jangka panjang.

application of Silver ion antibacterial agent1
application of Silver ion antibacterial powder1

Laporan tes agen antibakteri ion perak (pembawa fosfat Zirconium)

test report of Silver ion antibacterial agent

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita