Solusi rampung antibakteri ion perak

Katrangan singkat:

AntibacMax®Solusi pungkasan antibakteri L1000 minangka produk solusi antibakteri sing stabil, ing endi ion perak padha rata disebar ing polimer tartamtu liwat teknologi dispersi nano khusus.
Cairan pungkasan antibakteri cair L1000 ing permukaan kain alon-alon bakal ngeculake ion perak sawise garing lan kontak karo bakteri, jamur lan mikroba liyane, sing bisa langsung ngrusak membran sel bakteri lan digabung karo enzim metabolisme oksigen (SH), nyegah bakteri lan mikroorganisme liyane saka nyerep nutrisi penting kanggo tuwuh kayata asam amino, uracil, mula bisa nyegah utawa ngrusak sebagian besar bakteri, jamur lan mikroba liyane, lan ing wektu sing padha uga bisa nyegah kabeh jinis protein kapsul virus.

Solusi finish antibakteri L1000 terus-terusan nyedhiyakake ion perak antibakteri ing kain kanthi ngontrol jumlah ion perak sing diluncurake ing polimer, sing ndadekake efek antibakteri luwih dawa.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

■ Aman, sehat lan tanpa gangguan
Ora tahan obat; Ora ambu ora enak
■ Efisiensi energi tinggi, sifat antibakteri sing cepet
Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, pneumococcus, pseudomonas aeruginosa lan sapanunggalane duwe efek bakterisida sing luwih apik
■ Sipat antibakteri sing tahan lama
Teknologi rilis terkontrol ion perak nyedhiyakake bahan aktif antibakteri sing awet
■ resistensi panas sing apik
Stabilitas termal sing apik, proses ora gampang diganti warna
■ Perumusan solusi anyar
Sistem solusi stabil lan seragam; Rasa kebersihan sing apik; Kompatibel karo macem-macem bahan serat lan aditif;

Parameter produk

Jeneng lan model produk

L1000

Antibakteri

bahan aktif

ion perak

komposisi solusi

polimer organik

akaton

Losyen kuning utawa kuning kuning

Konten bahan aktif antibakteri

800-1200ppm

Nilai PH

9-11

conto aplikasi

Serat tekstil, aditif tanpa tenunan

Aplikasi produk

Cocog kanggo tekstil poliester, kayata nilon (PA), poliester (PET), lsp., Lan tekstil campuran poliester.
Bisa dicampur karo macem-macem agen pagawean tekstil lan aditif sing ora ditenun. Sandhangan (jeroan, kaos kaki, kaos, blus, klambi medis, seragam, klambi, lan sapiturute), Sprei (sprei, sprei, lsp), Topeng, Sarung Tangan, Renang, Topi, Saputangan, Handuk, Kain, Tirai, Karpet lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita