Solusi perak chelated transparan

Katrangan singkat:

AntibacMaxTMSolusi perak chelated transparan disiapake dening teknologi nanoteknologi lan chelating sing unik, sing aman, efisien lan ora beracun. Iki bisa mateni bakteri ing lingkungan kanthi cepet lan efisien, lan nyegah breeding, infeksi lan transmisi bakteri. Efisiensi bakteriostatik 99,9% bisa digayuh kanthi 5ppm.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

■ Sehat lan ora nesu
■ Ora tahan obat
■ Sipat antibakteri sing tahan lama
■ Efisiensi energi tinggi, sifat antibakteri sing cepet
Efek bakterisida apik ing Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, Pseudomonas aeruginosa, lsp. Lan efek antibakteri saka ion perak utawa unsur perak ing banyu saya nambah.
■ Aman lan ramah lingkungan, gampang digunakake

Parameter produk

Jeneng lan model produk

Solusi perak kompleks sing transparan L800

Antibakteri

bahan aktif

ion perak kompleks

komposisi solusi

banyu kemurnian dhuwur

akaton

solusi transparan kekuningan

Konten bahan aktif antibakteri

2000ppm

Nilai PH

11 ± 0,5

conto aplikasi

Solusi disinfeksi: Lebokake banyu murni 400 kali, semprot utawa usapen lumahing, banjur disinfeksi.

Aplikasi produk

AntibacMaxTMsolusi antibakteri sing ditrapake kanggo gel farmasi; Disinfeksi mobil lan sterilisasi; Disinfeksi lan sterilisasi peralatan; Tekstil lan kertas Antibakteri; Disinfeksi lan sterilisasi kewan ingon; Pelestarian panganan lan woh, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita