agen antibakteri ion seng

Katrangan singkat:

Agen antibakteri ion AntibacMax Zinc - produk antibakteri ion Zink aman sing ngemot ukuran partikel sing beda-beda, kanthi kaca lan fosfat zirconium minangka operator, lan ion Seng minangka komponen antibakteri sing hemat energi lan hemat energi.

Ion seng minangka elemen penting sing ana ing awak manungsa, sing aman lan ora bahaya. Kanthi ngganggu lan ngrusak protein ing bakteri, ion Seng duwe efek antibakteri spektrum sing luas, lan duweni efek hambat sing apik ing macem-macem jamur sing ngemot kapsul protein.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

■ Keamanan (unsur penting awak manungsa), kesehatan, ora stimulasi
■ Kinerja anti-cetakan sing apik banget, lan duweni efek deodorisasi
■ Sipat antibakteri sing tahan lama
■ Ora tahan obat
■ resistensi panas sing apik lan stabilitas kimia
■ Kinerja mesin sing apik
Resistensi proses sing apik kanggo perubahan warna lan dispersi seragam ing bahan polimer;
■ Efek bakterisida sing apik
Nduwe efek bakterisida sing apik ing Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, pneumococcus, pseudomonas aeruginosa lan liya-liyane.

Parameter produk

Parameter produk agen antibakteri seng

Model Produk

B230

B201

Pembawa

gelas

gelas

Antibakteri

bahan aktif

Ion seng

Ion seng

Ukuran partikel

D98 = 30 ± 2μm

D99 = 1 ± 0,2μm

Akaton

Bubuk putih

Bubuk putih

Tahan suhu

600 ℃

600 ℃

Taplikasi ypical

Kabeh jinis produk plastik

  • Serat, film, cat

Aplikasi produk

Agen antibakteri ion AntibacMax Zinc bisa digunakake ing plastik, karet, lapisan, elastomer, piring, pipa, keramik lan wilayah liyane sing butuh efek antibakteri jangka panjang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita